УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Міграційники Київщини подарували справжнє свято дітям шукачів захисту

Міграційники Київщини подарували справжнє свято дітям шукачів захисту

Міграційники Київщини подарували справжнє свято дітям шукачів захисту

День біженців запам`ятається малечі розвагами і подарунками

Щороку 20 червня міжнародна спільнота відзначає Всесвітній день біженців. З цієї нагоди представники Центрального міжрегіонального управління ДМС у м. Києві та Київській області відвідали Пункт тимчасового розміщення біженців (ПТРБ) у м. Яготин, де влаштували справжнє свято для дітей. Аніматори розважали малечу веселими іграми, цікавими конкурсами та мильними кульками. Всього у даний час на території ПТРБ проживає 58 осіб, 36 із них – діти.

Це звичайні хлопці та дівчата, які тішаться простим дитячим радощам, та через життєві обставини дозволити собі таку втіху можуть нечасто. Хочеться, щоб вони запам`ятали щасливе дитинство. Впевнені, що свято залишило у серцях присутніх море радості і тепла. Дітлахи неабияк зраділи подарованим м`ячам, які вручив їм перший заступник начальника ЦМУ ДМС у м. Києві та Київській області Олексій Пустовіт.

Під час візиту представники міграційної служби Київщини посприяли у оформленні свідоцтва про народження дитині однієї з шукачок захисту, які проживають на території ПТРБ.

Центральне міжрегіональне управління ДМС у м. Києві та Київській області