УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

В Одесі відбулась робоча зустріч з консулом Посольства Австралії в Україні та про-консулом Посольства…

В Одесі відбулась робоча зустріч з консулом Посольства Австралії в Україні та про-консулом Посольства Великої Британії в Україні

В Одесі відбулась робоча зустріч з консулом Посольства Австралії в Україні та про-консулом Посольства Великої Британії в Україні

24.06.2019 року в місті Одесі відбулась робоча  зустріч керівництва Головного управління ДМС України в Одеській області з консулом Посольства Австралії в Україні Тімом Болотнікофф , аналітиком Посольства Австралії в Україні Анною Щербак та про-консулом Посольства Великої Британії в Україні Наталією Рибак.

Темою  зустрічі став аналіз роботи міграційної служби Одеської області з громадянами країн Австралії та Великої Британії, які проживають на території області.

Зокрема , окрему увагу приділили питанню проживання іноземних громадян в Україні, підставам отримання  тимчасової та постійної посвідок на проживання , процедурі набуття громадянства в Україні.

 « Вісімнадцять громадян Австралії проживають на території  Одеської області та більше ста громадян Великої Британії. Всі громадяни цих країн, які проживають на території Одеської області є законослухняними  і проблем під час документування з міграційною службою у них немає.»,- зазначила начальник ГУ ДМС України в Одеській області Олена Погребняк.

 

Головне управління ДМС в Одеській області