Начальником Головного Управління Лідією Котеляк проведено нараду підведення підсумків розширеного…

Начальником Головного Управління Лідією Котеляк проведено нараду підведення підсумків розширеного засідання Колегії ДМС України

Начальником Головного Управління Лідією Котеляк проведено нараду підведення підсумків розширеного засідання Колегії ДМС України

21 червня 2019 року в приміщенні ГУДМС України у Львівській області (далі - Управління), за участі керівників структурних та територіальних підрозділів Головного Управління начальником Головного Управління Лідією Котеляк проведено нараду підведення підсумків розширеного засідання Колегії ДМС України, яка відбулася 14.06.2019.

Розпочала нараду перший заступник начальника Головного Управління Іванна Іваночко, яка оголосила присутнім про підсумки Колегії ДМС України в частині показників роботи Головного Управління за перше півріччя та виокремила основні тези з виступу Голови Максима Соколюка та керівників профільних департаментів ДМС України.

З окремих питань організації діяльності Головного Управління, зокрема, які стосуються оплати праці, повідомили Лідія Котеляк та начальник відділу бухгалтерської служби, фінансування та звітності – головний бухгалтер Олена Гедеон. Пані Олена доповіла присутнім про планування бюджетного запиту на 2020 рік, озвучила питання, які стосуються заробітної плати працівникам та вимоги щодо нарахування стимулюючих виплат.

Лідія Котеляк вказала на недоліки за результатами перевірки територіальних підрозділів. З метою покращення роботи Головного Управління,  доручила керівникам відділів посилити контроль за роботою підпорядкованих працівників, проаналізувати роботу в частині своєчасного реагування на звернення громадян, що зробить роботу «гарячої лінії» Головного Управління більш ефективною.

Проблемні питання, які стосуються паспортної роботи проаналізував начальник відділу паспортизації Ярослав Куценко. Пан Ярослав поділився досвідом роботи з працівниками територіальних підрозділів, наголосив про подальше сумлінне виконання покладених обов’язків.

Начальник відділу управління персоналом Людмила Малярська звернула увагу на організацію роботи особового складу та наголосила на питанні проведення моніторингу ключових показників ефективності роботи державних службовців.

Завершуючи нараду, начальник Головного Управління Лідія Котеляк, принагідно, привітала присутніх з Днем державної служби України, який щорічно відзначають в Україні 23 червня.

Головне управління ДМС у Львівській області