Без вікових обмежень: черкащани готуються до відпусток за кордоном

Без вікових обмежень: черкащани готуються до відпусток за кордоном

Без вікових обмежень: черкащани готуються до відпусток за кордоном

Вікова категорія наших заявників різноманітна – від новонароджених до людей похилого віку. Якщо раніше для поїздки за кордон дітей вписували в закордонний паспорт батьків, то зараз малечі необхідно мати повноцінний документ – закордонний паспорт. Батьки Соломії, якій тільки 9 днів від народження, та місячного Івана потурбувалися про оформлення біометричних документів аби безперешкодно перетнути кордон з малечею.

82-річна пані Тамара теж планує поїздку за кордон. Зазначила, що самостійно записалася до електронної черги та запланувала оформлення закордонного паспорта на червень, адже з 1 липня за оформлення біометричних документів сплачуватимемо по-новому.

Врахуйте, якщо вже сплатили за оформлення документів (строк дії квитанції 1 рік), а отримувати адміністративну послугу плануєте після 1 липня, необхідно буде здійснити доплату за адміністративну послугу.

На сайті ДМС у сервісі «Платіжні реквізити» (https://dmsu.gov.ua/services/payment.html) маєте змогу сформувати розрахунок вартості послуг та виписку рахунків з реквізитами у разі оформлення документів до 30 червня 2019 року та з 1 липня 2019 року.

Управління ДМС у Черкаській області