Обговорили робочі питання і привітали колег із професійними успіхами

Обговорили робочі питання і привітали колег із професійними успіхами

Обговорили робочі питання і привітали колег із професійними успіхами

Напередодні відзначення Дня Конституції відбулася розширена нарада із керівниками територіальних  і структурних підрозділів.

Із вступним словом виступив начальник Управління Ярослав Давибіда. Він проаналізував якість організації роботи в територіальних підрозділах у першому півріччі та визначив завдання для подальшого вдосконалення їхньої діяльності.

Перший заступник начальника Управління Іван Чубатий зосередив увагу на результатах роботи з оформлення документів, що посвідчують особу, питаннях громадянства і виїзду на постійне місце проживання за кордон, а також співпраці з органами реєстрації та ЦНАП.

Підсумки проведення профілактичних заходів «Мігрант» підбила заступник начальника Управління Тетяна Лобач та звернула увагу на необхідність посилення роботи у даному напрямку.

Нарада, яка розпочалась з робочих питань, завершилась приємними моментами – врученням подяк і грамот ДМС. Відтак відзнаки за сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, вагомий особистісний внесок при виконанні завдань, покладених на Державну міграційну службу отримали: начальник Управління Ярослав Давибіда, головні спеціалісти обласного апарату Ольга Зозуляк, Роксолана Сімора, Роман Башуцький та т.в.о. начальника Кременецького РВ Дмитро Ковальчук.

Управління ДМС у Тернопільській області