УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

У Чернівцях підбили підсумки роботи за 5 місяців 2019 року

У Чернівцях підбили підсумки роботи за 5 місяців 2019 року

У Чернівцях підбили підсумки роботи за 5 місяців 2019 року

Службова нарада за результатами роботи за 5 місяців поточного року за участі т.в.о. начальника УДМС у Чернвіецькій області Віктора Пислара, заступника начальника Управління Валерія Попова, керівників структурних та територіальних підрозділів відбулася у Чернівцях.

Під час наради було заслухано керівників підрозділів за основними напрямками діяльності УДМС. Йшлося зокрема про роботу структурних та територіальних підрозділів з питань паспортної роботи та громадянства, стан впровадження підсистеми «Облік іноземців та біженців», стан протидії нелегальній міграції та результати операції «Мігрант», стан та перспективи розвитку інформатизації в УДМС, дотримання бюджетної та фінансової дисципліни, стан організаційно-штатної роботи та рейтингові показники тер-підрозділів УДМС у Чернівецькій області за 5 місяців 2019 р, стан роботи зі скаргами громадян та стан дотримання антикорупційного законодавства.

Підсумовуючи роботу, Віктор Пислар довів присутнім основні вимоги, озвучені під час нещодавньої Колегії ДМС України у Києві. Також він націлив підлеглих на злагоджену роботу й співпрацю з правоохоронними органами під час проведення виборчої кампанії до Верховної Ради України.

Окрім того, т.в.о. начальника УДМС наголосив на необхідності дотримання усіма міграційниками області комунікаційного стандарту працівника ДМС України та етичних норм поведінки державного службовця.

Управління ДМС у Чернівецькій області