Працівники Міграційної служби Запоріжчини отримали заохочувальні відзнаки

Працівники Міграційної служби Запоріжчини отримали заохочувальні відзнаки

Працівники Міграційної служби Запоріжчини отримали заохочувальні відзнаки

Сьогодні під час робочої наради в урочистій обстановці семеро працівників міграційної служби отримали Подяки Голови ДМС України Максима Соколюка та Міністра внутрішніх  справ України Арсена Авакова.

Начальник Управління області Олександр Харіна вручив подяки та грамоти за сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, вагомий внесок при виконанні завдань у сфері міграції та з нагоди відзначення 23-ї річниці Конституції України та до Дня державної служби завідувачу сектору централізованого оформлення документів для іноземців та осіб без громадянства Мазуренко Світлані, заступнику начальника відділу управління персоналом Луценко Вікторії, начальнику відділу бухгалтерської служби, фінансування та звітності - головному бухгалтеру Тур Марині, завідувачу сектору юридичного забезпечення Єлісєєву Дмитру, заступнику начальника Дніпровського районного відділу у м. Запоріжжя Юр’євій Тетяні та завідувачу сектору організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення Мелітопольського міського відділу Капканець Владиславу.

Подяку Міністра внутрішніх справ України за сумлінне ставлення до виконання посадових обов’язків, ініціативу та наполегливість отримав заступник начальника відділу організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення Управління Андрій Педенко.

Вручаючи заохочувальні відзнаки, начальник Управління привітав колег з високою оцінкою результатів їх праці та побажав нових звершень на робочому терені.

Управління ДМС у Запорізькій області