На Кіровоградщину з робочим візитом завітав головний редактор газети "Міграція"

На Кіровоградщину з робочим візитом завітав головний редактор газети "Міграція"

На Кіровоградщину з робочим візитом завітав головний редактор газети

4 липня в Управлінні Державної міграційної служби у Кіровоградській області з робочим візитом побував головний редактор Всеукраїнської інформаційно-аналітичної щомісячної газети "Міграція", член Колегії ДМС України Іван Супруновський.

Іван Петрович відвідав Міграційну службу Кіровоградщини вперше. Начальник Управління Володимир Гончаренко ознайомив гостя з міграційною ситуацією в області, роботою служби та провів невелику  екскурсію.

Однак головним у візиті Івана Супруновського стала приємна місія заохочення колективу УДМС за плідну співпрацю з газетою "Міграція". Начальник Управління Володимир Гончаренко отримав подяку від Спілки журналістів України та  9 керівників нагороджені подяками від редакції газети.

Під час зустрічі обговорили і подальшу співпрацю щодо інформування жителів Кіровоградщини про діяльність Міграційної служби області на сторінках та сайті газети «Міграція».  Нині газету виписують у всіх районах області, а сайт, як зауважив Іван Петрович, користується популярністю у читачів з 90 країн світу.

Управління ДМС у Кіровоградській області