Відзначили кращих працівників у боротьбі з нелегальною міграцією

Відзначили кращих працівників у боротьбі з нелегальною міграцією

Відзначили кращих працівників у боротьбі з нелегальною міграцією

У Центральному міжрегіональному управлінні ДМС у м. Києві та Київській області відбулося урочисте вручення відзнак ДМС фахівцям Міграційної служби.

Щоб краще окреслити масштаби неврегульованої міграції в Україні, варто зазначити, що тільки у Києві майже кожного дня виявляються десятки іноземців, які незаконно перебувають на території нашої держави. Частина з них потрапляє в Україну нелегально, інші – користуються легальними каналами в`їзду, коли потенційні неврегульовані мігранти потрапляють до України, наприклад, маючи на руках фіктивні запрошення на роботу, довідки про навчання та ін.

З цим негативним явищем щоденно мають справу працівники Управління міграційного контролю, протидії нелегальній міграції та реадмісії ЦМУ ДМС у м. Києві та Київській області. За підсумками профілактичних заходів «Мігрант», які тривали навесні поточного року, Київ і область стали беззаперечними лідерами в Україні по кількості виявлених неврегульованих мігрантів.

Відтак за вагомий особистий внесок при виконанні завдань, покладених на Державну міграційну службу, та з нагоди святкування Дня Конституції України працівники зазначеного управління були відзначені подяками Голови ДМС України.

Начальник ЦМУ ДМС у м. Києві та Київській області Вячеслав Гузь привітав нагороджених і подякував їм за високий професіоналізм, наполегливість, ініціативність, відповідальне ставлення до виконання обов`язків і націленість на результат. А усім присутнім побажав нових досягнень у сфері запобігання і протидії нелегальній міграції.

Пишаємося такими працівниками!

Центральне міжрегіональне управління ДМС у м. Києві та Київській області