І знову видворення на Вінниччині

І знову видворення на Вінниччині

І знову видворення на Вінниччині

Працівниками УДМС України у Вінницькій області спільно працівниками Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми (УБЗПТЛ) ГУ НП у смт. Літин виявлено громадянина Республіки Молдова,  який того ж дня звільнився з Державної Установи (Літинська виправна колонія № 123) Вінницької області по відбуттю терміну покарання.

Даний іноземний громадянин був засуджений до 5 років позбавлення волі та відбував покарання за вчинення квартирних крадіжок, які вчиняв на протязі 2014-2015 років у м. Чернівці.

За порушення встановлених правил перебування в Україні, на громадянина Республіки Молдова складено протокол про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 203 КУпАП та винесено постанову про накладення адміністративного стягнення у вигляді сплати штрафу у розмірі 1700 (одна тисяча сімсот) гривень. 

09.07.2019 року стосовно даного громадянина Молдови винесено рішення про примусове повернення з України.

Того ж дня даного іноземця у супроводі співробітників Управління ДМС України у Вінницькій області та УБЗПТЛ  ГУ НП, доставлено на Міжнародний пункт пропуску м. Могилів-Подільський, Вінницької області та передано співробітникам прикордонної служби.

Управління ДМС у Вінницькій області