Запорізькі міграційники виявили іноземців-порушників у курортній зоні

Запорізькі міграційники виявили іноземців-порушників у курортній зоні

Запорізькі міграційники виявили іноземців-порушників у курортній зоні

Більше 150 іноземців та осіб без громадянства на законність перебування в Україні перевірила протягом трьох останніх днів в курортній зоні відпочинку смт Кирилівка (Якимівський район) робоча група у складі представників Управління, Мелітопольського та Якимівського відділів УДМС області і працівників Державної прикордонної служби. Спільні відпрацювання проводилися з метою виявлення порушників міграційного законодавства.

Під час заходів перевірялися бази відпочинку, ринки, заклади громадського харчування, кіоски фастфудів та національних кухонь.

За результатами перевірки було виявлено двох іноземців, громадян Узбекистану, які ще у 2017 році не виконали рішення про примусове повернення, і, наразі, займалися виготовленням національних страв для відпочиваючих. У відношенні порушників спеціалістами служби підготовлені та направлені позови до суду про їх примусове видворення.

Окрім цього, стосовно ще 4 іноземців міграційниками були прийняті рішення про примусове повернення за межі України із забороною в’їзду на 3 роки.

У відношенні ще 7 порушників міграційного законодавства, із яких 4 виявилися студентами  запорізьких вишів, які вирішили підзаробити влітку на узбережжі, складено протоколи за ст. 203 КУпАП - порушення порядку працевлаштування іноземців.

Управління ДМС у Запорізькій області