УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

В Запоріжжі обговорили забезпечення законності виборів народних депутатів України, які пройдуть…

В Запоріжжі обговорили забезпечення законності виборів народних депутатів України, які пройдуть 21 липня

В Запоріжжі обговорили забезпечення законності виборів народних депутатів України, які пройдуть 21 липня

Начальник Управління ДМС області Олександр Харіна взяв участь в міжвідомчій нараді за участі радника Міністра внутрішніх справ Івана Варченка та начальника ГУНП в Запорізькій області Сергія Коміссарова з представниками органів виконавчої влади, діяльність яких спрямовує та координує МВС.

Під час робочої зустрічі були обговорені питання готовності силових структур Запорізької області до забезпечення публічної безпеки громадян під час виборчої кампанії та у день голосування.

Радник Міністра, зазначив, що головне завдання наступного тижня - цє забезпечення законності виборів народних депутатів України.

Вже зараз всі органи виконавчої влади області, дотримуючись політичної нейтральності, працюють у посиленому режимі для забезпечення законність під час агітаційної кампанії та в день виборів народних депутатів до Верховної Ради України,.

Так, 20 та 21 липня в усіх територіальних підрозділах міграційної служби буде організовано чергування працівників. Це дозволить запорожцям отримати оформлені раніше паспорта напередодні та безпосередньо у день виборів здійснити своє виборче право.

Управління ДМС у Запорізькій області