УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Буковинські міграційники видворили через КПП «Дольськ» громадянку Білорусі

Буковинські міграційники видворили через КПП «Дольськ» громадянку Білорусі

Буковинські міграційники видворили через КПП «Дольськ» громадянку  Білорусі

Працівники Чернівецького МВ та відділу організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення УДМС у Чернівецькій області забезпечили примусове видворення громадянки Білорусі.

Жінка заїхала на територію України через кордон з Молдовою в Чернівецькій області та перебивалася випадковими підробітками, переважно у віддалених сільських районах.

На Чернівецькому залізничному вокзалі її зупинив поліцейський патруль за порушення заборони паління у публічному місці. Перевіркою з’ясувалося,  що в іноземки немає жодних дозвільних  документів на проживання в Україні.

За порушення правил перебування на території України щодо неї було застосовано статтю 203 КУпАП та прийнято рішення про примусове повернення.

Через ігнорування припису ДМС порушницю згодом було поміщено до Волинського ПТПІ, де вона перебувала останні кілька місяців. Після проведення підготовчої  роботи у співпраці з представниками Посольства Білорусі в Україні буковинські міграційники передали іноземку представникам  влади сусідньої країни через КПП «Дольськ» у Волинській області.

Управління ДМС у Чернівецькій області