УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Через пропускний пункт «Мамалига» видворено громадянина Молдови

Через пропускний пункт «Мамалига» видворено громадянина Молдови

Через пропускний пункт «Мамалига» видворено громадянина Молдови

Працівниками Чернівецького МВ та відділу організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення УДМС у Чернівецькій області в обласному центрі виявлено громадянина Республіки Молдова, який проживав на території України без жодних дозвільних документів.  

Іноземця притягнуто до адміністративний відповідальності за ч. 1 ст. 203 КУпАП та оштрафовано. Також стосовно нього було прийнято рішення про примусове повернення, яке той однак не виконав.

Певний час місце перебування злісного порушника міграційного законодавства було невідоме, однак невдовзі працівники ДМС виявили його вдруге. За невиконання рішення про примусове повернення та ухилення від виїзду з України чоловіка повторно притягнули до адміністративної відповідальності згідно ч. 1 ст. 203 КУпАП. Також на порушника було накладено стягнення в сумі 5100 грн.

За наявності факту рецидиву та злісного невиконання приписів міграційної служби Першотравневий районний суд м. Чернівці задовольнив адміністративний позов УДМС та прийняв рішення про примусове видворення іноземця з попереднім поміщенням до Волинського ПТПІ.

Наразі працівниками УДМС у Чернівецькій області забезпечено виконання рішення суду – неврегульованого мігранта видворено з України через ПП  "Мамалига" та передано представникам влади Молдови.

Управління ДМС у Чернівецькій області