Працівниками УДМС Хмельниччини примусово видворено до країни походження раніше судимого громадянина…

Працівниками УДМС Хмельниччини примусово видворено до країни походження раніше судимого громадянина Азербайджану

Працівниками УДМС Хмельниччини примусово видворено до країни походження раніше судимого громадянина Азербайджану

16 липня поточного року громадянина Азербайджану у супроводі працівників Міграційної служби області примусово видворено за межі країни через ОКПП «Київ» Бориспіль. Неврегульований мігрант, якого виявлено під час відпрацювання профілактичних заходів під умовною назвою «Мігрант» не мав при собі жодних документів, що підтверджують законність перебування на території держави.

За рішенням Хмельницького міськрайонного суду іноземця затримано та поміщено до Волинського ПТПІ з метою ідентифікації та подальшим примусовим видворенням за межі країни.

Посольством Азербайджанської Республіки в Україні його ідентифіковано як громадянина держави та видано документ на повернення  в країну походження.

Разом з тим, під час здійснення перевірки з’ясувалось, що вищезазначений іноземець відбував покарання на території України за вчинення кримінального правопорушення згідно ч.2 ст.186 ККУ.

Відповідно до ст.30 Закону України «Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства» правопорушнику заборонено в’їзд в Україну терміном на 5 років.

Організація роботи по протидії нелегальній міграції залишається одним із пріоритетних напрямків діяльності ДМС України та знаходиться на постійному контролі керівництва Управління ДМС України в Хмельницькій області.

Управління ДМС у Хмельницькій області