Колегія Головного управління Державної міграційної служби України в Одеській області

Колегія Головного управління Державної міграційної служби України в Одеській області

Колегія Головного управління Державної міграційної служби України в Одеській області

18 липня 2019 року відбулося розширене засідання Колегії міграційної служби в Одеській області, на якому обговорили організацію роботи структурних та територіальних підрозділів  за І півріччя 2019 року.

Розпочалось засідання з позитивного моменту : головний редактор Всеукраїнської інформаційно-аналітичної щомісячної газети "Міграція", член Колегії ДМС України Іван Супруновський вручив подяки від редакції  трьом керівникам та двом головним спеціалістам Головного управління ДМС України в Одеській області.

Начальник ГУ ДМС України в Одеській області Олена Погребняк проаналізувала роботу підрозділів, наголосила як на позитивних так і негативних моментах у роботі.

 На засіданні обговорили питання про поточний стан роботи щодо протидії нелегальній міграції та проаналізували результати проведення загальнодержавних профілактичних заходів з огляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері під умовною назвою «Мігрант», також зроблено аналіз з питань паспортної роботи та громадянства.

Окрему увагу приділили організації роботи з видачі посвідок на тимчасове та постійне проживання з безконтактним електронним носієм інформації.

Обговорено стан та перспективи інформатизації Головного управління, організацію роботи з питань дотримання фінансової та бюджетної дисципліни.

Акцентували увагу на питанню щодо дотримання законодавства з питань запобігання і протидії корупції.

Під час наради наголошено щодо організації відповідної роботи напередодні позачергових виборів народних депутатів до Верховної Ради України з метою реалізації громадянами свого виборчого права.

По завершенню заходу, за результатами виконаної роботи та особистим внеском у діяльність структури керівництвом Головного управління була оголошена подяка кращим працівникам та вручені відповідні грамоти та подяки.

Головне управління ДМС в Одеській області