Підрозділи Міграційної служби Рівненщини працюватимуть на вихідних

Підрозділи Міграційної служби Рівненщини працюватимуть на вихідних

Підрозділи Міграційної служби Рівненщини працюватимуть на вихідних

19 липня відбувся брифінг для журналістів Рівненщини з обговорення готовності до позачергових виборів до Верховної Ради України.  Підсумки  виборчої кампанії підбили представники громадянської мережі «Опора» спільно із працівниками УДМС, поліцейськими та ГУ ДСНС області.

Начальник сектору інформаційних технологій УДМС Дмитро Кожушко  поінформував громадськість  про роботу усіх територіальних підрозділів Міграційної служби в 20 та 21 липня.

«Краяни зможуть реалізувати своє право на позачергових виборах народних депутатів, маючи паспорт громадянина України, - розповів пан Дмитро, -  ID-картка або паспорт-книжечка є підставою для отримання виборчого бюлетеня особами, яким на день виборів виповнилося 18 років та яких включено до списків виборців.  Відповідно до виборчого законодавства у громадян на дільницях не повинні вимагати жодних додаткових документів».

Керівник сектору УДМС повідомив про готовність підрозділів Міграційної служби Рівненщини у переддень та день виборів до видачі виготовлених ID-карток їх власникам.

Загалом близько 1800 поліцейських у регіоні забезпечуватимуть порядок на позачергових виборах.

Управління ДМС у Рівненській області