Управління ДМС України в Рівненській області: підсумки роботи за півріччя

Управління ДМС України в Рівненській області: підсумки роботи за півріччя

Управління ДМС України в Рівненській області:  підсумки роботи за півріччя

На Рівненщині у приміщенні  Демидівської районної ради відбулася розширена нарада міграційної служби за участю керівників структурних та територіальних підрозділів Управління.

Говорили про :

  • результати роботи за перше півріччя 2019 року;
  • чому на Рівненщині не виявляють неврегульованих мігрантів;
  • перспективи попиту на паспорти-книжечки;
  • реалізація концепції «Держава в смартфоні».

Шестеро працівників служби отримали відомчі відзнаки.

Керівник сектору управління персоналом Олександра Пахолюк ознайомила зі змінами до порядку проведення оцінювання результатів службової діяльності державних службовців, з процесом адаптації новоприйнятих працівників під час випробувального терміну. Також, презентувала «Путівник новачка» від Міграційної служби Рівненщини.

Учасники наради також послухали аналіз вподобань Управлінської сторінки facebook від головного спеціаліста із зв`язків з громадськістю та ЗМІ Валентини Іаванюк. Крім того, прес-секретар окреслила подальші завдання задля безперервного функціонування та наповнення офіційної сторінки з метою її удосконалення.

Підсумувавши результати діяльності, начальник пані Драпчинська інформувала про першочергові заходи реалізації структурними та територіальними підрозділами УДМС пріоритетних напрямків роботи Державної міграційної служби на наступне півріччя.

Управління ДМС у Рівненській області