Міграційники Вінниччини провели розширену нараду

Міграційники Вінниччини провели розширену нараду

Міграційники Вінниччини провели розширену нараду

25 липня відбулася підсумкова нарада із керівниками територіальних і структурних підрозділів УДМС України у Вінницькій області, на якій розглянуто результати роботи службової діяльності за І півріччя 2019 року.

Начальник обласного управління Борис Наливайко поінформував присутніх про позитивні досягнення підрозділів, довів про пріоритетні напрямки роботи Служби. Звернуто особливу увагу на дотриманні дисципліни та законності співробітниками, а також якості надання адміністративних послуг, недопущення порушень законодавства з боку співробітників підрозділів.

Також наголосив на дотриманні вимог Закону України «Про забезпечення функціонування української мови як державної», який вступив в дію з 15 липня 2019 року.

Про результати звітували, зокрема перший заступник начальника Антоніна Ратушна, начальник відділу паспортної роботи та громадянства Інна Гисева, начальник відділу з протидії незаконній міграції Віталій Мазур та заступник начальника відділу у справах іноземців та осіб без громадянства Олександр Дзирук. 

Про недоліки заслухано доповіді окремих керівників територіальних підрозділів, яким вказано на покращення становища у службовій діяльності у стислі терміни та недопущення їх у майбутньому.

Борис Наливайко зажадав від керівників підрозділів і підлеглих вжиття вичерпних заходів щодо недопущення порушень у законодавстві та службовій діяльності, надання якісних адміністративних послуг громадянам, належного знання законодавства і нормативно-правових актів.

Також націлив присутніх на здійснення заходів щодо активного проведення реформувань з урахуванням постійних змін законодавства у міграційній сфері, а також реформ викликаних сьогоденням.  

Управління ДМС у Вінницькій області