У Києві виявили ще 63 неврегульованих мігранта: хто обмежиться штрафом, а кому доведеться повернутися…

У Києві виявили ще 63 неврегульованих мігранта: хто обмежиться штрафом, а кому доведеться повернутися на батьківщину

У Києві виявили ще 63 неврегульованих мігранта: хто обмежиться штрафом, а кому доведеться повернутися на батьківщину

Рекордну за останній час кількість іноземців - порушників міграційного законодавства викрили на одному з найбільших ринків столиці працівники міграційної служби Київщини спільно з Національною поліцією.

26 липня 2019 року в Деснянському районі столиці відбулося масове затримання порушників міграційного законодавства. Під час спільного рейду працівників Центрального міжрегіонального управління ДМС у м. Києві та Київській області і співробітників Національної поліції на ринку «Троєщина» було виявлено 63 іноземця, які перебувають на території України з порушенням міграційного законодавства. Неврегульованими мігрантами виявилися громадяни Грузії, Бангладеш, Азербайджану, Афганістану та інших країн.

«Ми продовжуємо співпрацювати з колегами із Національної поліції з метою виявлення іноземців, які перебувають на території України незаконно і цим несуть певну загрозу суспільству. Сьогоднішній результат - 63 порушники міграційного законодавства. Відносно 17 осіб нами прийнято рішення про примусове повернення в країну походження. 19-ом іноземцям скорочено терміни тимчасового перебування в Україні, ще 10 осіб розмістили до пунктів тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства з метою ідентифікації особи. На 17 осіб склали адміністративні протоколи за ст. 203 КУпАП «Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України», їм доведеться сплатити штрафи», - зазначив начальник управління  міграційного контролю, протидії нелегальній міграції та реадмісії ЦМУ ДМС у м. Києві та Київській області Ігор Семиног.

Центральне міжрегіональне управління ДМС у м. Києві та Київській області