УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

У Чернівцях проведено навчання для керівників терпідрозділів

У Чернівцях проведено навчання для керівників терпідрозділів

У Чернівцях проведено навчання для керівників терпідрозділів

З метою підвищення фахового рівня та покращення сервісу при наданні адміністративних послуг проведено навчання для керівників територіальних підрозділів УДМС у Чернівецькій області.

На початку зустрічі т.в.о. начальника Управління Віктор Пислар наголосив на неухильному дотриманні вимог комунікаційного стандарту працівника ДМС України та етики державного службовця і вкотре суворо попередив про дотримання антикорупційного законодавства.

Також було обговорено окремі питання виконавської дисципліни та ведення внутрішньої документації територіальних підрозділів, забезпечення функціонування каналів службового зв’язку, дотримання фінансової дисципліни, функціонування терміналів та підготовку до осінньо-зимового періоду, проведення запобіжної роботи з недопущення скарг громадян щодо дій або бездіяльності працівників Міграційної служби області тощо.

Учасники тренінгу прослухали курс щодо завдань, обов’язків та повноважень режимно-секретних органів. Для перевірки рівня знань у корупційному та профільному законодавстві керівники терпідрозділів склали письмові тести.

Управління ДМС у Чернівецькій області