В УДМС Хмельниччини підвели підсумки роботи за 7 місяців поточного року

В УДМС Хмельниччини підвели підсумки роботи за 7 місяців поточного року

В УДМС Хмельниччини підвели підсумки роботи за 7 місяців поточного року

02 серпня в  конференц-залі Управління ДМС Хмельниччини відбулась розширена нарада для керівників структурних та територіальних підрозділів служби під керівництвом начальника Олега Панькова.

Нарада розпочалась із приємної зустрічі, адже до столу службових обговорень долучився Головний редактор газети “Міграція”, член колегії ДМС України Іван Петрович Супруновський.

На початку зустрічі Іван Петрович подякував всім присутнім за плідну співпрацю  із Всеукраїнською інформаційно-аналітичною газетою «Міграція» та вручив подяки начальнику Управління Олегу Панькову та керівникам територіальних підрозділів служби.

В свою чергу, очільник Управління проаналізував роботу територіальних підрозділів та відмітив, що за 7 місяців поточного року міграційною службою області оформлено понад 70  тисяч закордонних паспортів та 27 тисяч ID-карток, що дало змогу поповнити державний та місцеві бюджети більш ніж на 53 млн. гривень.

Крім того, з початку року міграційною службою оформлено 296 дозволів на імміграцію в Україну, видано 494 посвідки на постійне проживання,  357  - на тимчасове проживання, а також продовжено термін перебування 186 іноземцям.

До адміністративної відповідальності притягнуто 274 порушника міграційного законодавства, прийнято 103 рішення про примусове повернення та 10 рішень  про примусове видворення іноземців до країн походження. До пунктів тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства розміщено 9 осіб, відносно 24 осіб прийнято рішення про заборону в’їзду на територію держави строком від 3 до 5 років.

Разом з тим, прийнято 238 рішень про оформлення набуття українського громадянства, 11 осіб прийнято до громадянства України, згідно з Указом президента України, з них- 1 особа становить державний інтерес для України. Оформлено документів на виїзд на постійне місце проживання за кордон 158 особам та 24 особи повернулись з-за кордону на постійне місце проживання в Україну.

По завершенні наради  керівництвом Управління наголошено на необхідності дотримання працівниками служби комунікаційного стандарту спілкування з громадянами та  належного виконанні службових обов'язків під час надання адміністративних послуг,  а також на вдосконаленні професійних навичок,  системному вивченні нормативної бази та неухильному дотриманні антикорупційного законодавства.

Управління ДМС у Хмельницькій області