УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

На Кіровоградщині стартував пілотний проєкт з автоматизації обліку адмінправопорушень

На Кіровоградщині стартував пілотний проєкт з автоматизації обліку адмінправопорушень

На Кіровоградщині стартував пілотний проєкт з автоматизації обліку адмінправопорушень

Незабаром паперові протоколи про адміністративні правопорушення, розгляд яких належить до компетенції Міграційної служби, стануть історією. Оформлення адміністративних матеріалів відносно іноземців та осіб без громадянства за порушення міграційного законодавства здійснюватиметься автоматизовано.

В Управлінні ДМС у Кіровоградській області стартував пілотний проєкт з автоматизації обліку адміністративних правопорушень у міграційній сфері. За допомогою інформаційної підсистеми "Адміністративні правопорушення" ЄІАС УМП розпочато оформлення матеріалів адміністративного провадження.

До інформаційно-автоматизованої системи вноситимуться персональні дані порушника, зніматимуться його біометричні дані та міститиметься інформація про скоєне адмінправопорушення. Формування електронної бази з анкетними даними іноземців та осіб без громадянства певним чином полегшить виконання однієї із головних функцій Міграційної служби  - контроль та протидія неврегульованій міграції.

Поки що такі адміністративні матеріали почали оформлювати в апараті Управління у тестовому режимі. Вже восени до роботи та підсистеми приєднаються районні підрозділи Міграційної служби області.

Під час розширеної наради для керівників територіальних підрозділів було презентовано інформаційну підсистему "Адміністративні правопорушення".  Районні керівники також мали змогу попрактикуватись у складанні "електронного" протоколу.

/>

Управління ДМС у Кіровоградській області