Робимо добрі справи разом – закликають Рівненські міграційники

Робимо добрі справи разом – закликають Рівненські міграційники

Робимо добрі справи разом  – закликають Рівненські міграційники

УДМС та ГТУ юстиції Рівненщини з початку року взяли опіку над 6-літньою Даринкою й допомогли зібрати кошти на лікування. Дитину прийняла у свою сім`ю чудова жінка та мама пані Олена. Невтішний діагноз , який впливатиме на майбутнє дитини, не став на заваді її любові до дівчати.

В одній із зустрічей з міграційниками, дівчинка попрохала: «Хочу красиве і велике фото…» Отож, прохання маленької дівчинки міграційники адресували до пана Майструка.  Олександр Майструк - непересічна людина, фотомитець, лауреат понад 50 міжнародних та національних  фотовиставок, сам багато років бореться із недугом, котрий зруйнував його юнацьку мрію – стати військовим льотчиком. Фотомитець беззаперечно погодився провести безкоштовну фотозйомку Даринки та її прийомної мами.

І, ось результат!.. Щирий захват та яскраві емоції від досвіду спробувати себе фотомоделлю й втілити ще одну мрію в життя...

Але боротьба над недугом триває. Отож, усі небайдужі разом з нами, можуть надати посильну підтримку Даринці. Прохання мами Олени Тоюнди озвучено на її особистій сторінці facebook.

Не залишаймося байдужими. Робімо добро спільно.

Управління ДМС у Рівненській області