У місті Дніпрі, в приміщенні Амур – Нижньодніпровської районної ради відучора запрацював сучасний…

У місті Дніпрі, в приміщенні Амур – Нижньодніпровської районної ради відучора запрацював сучасний офіс Міграційної служби

У місті Дніпрі, в приміщенні Амур – Нижньодніпровської районної ради відучора запрацював сучасний офіс Міграційної служби

Створення зручних і доступних умов для отримання громадянами адміністративних послуг є одним з головних завдань Державної міграційної служби України. Адже саме за якістю цих послуг кожен суб’єкт звернення оцінює турботу держави про нього та рівень поваги до прав і гідності громадянина. 

І на даний час значна увага приділяється забезпеченню належних приміщень та умов праці  як для працівників служби, так і для громадян – отримувачів адміністративних послуг.

Цієї події чекали усі. Віднині Амур – Нижньодніповський РВ у м. Дніпрі ГУДМС України в Дніпропетровській області працює в за новою адресою у відремонтованому приміщенні. 

Урочисту мить відкриття нового офісу територіального підрозділу ГУДМС України прийшли всі ті, хто доклав зусилля для того, щоб даний проект було реалізовано, зокрема: очільник Головного управління ДМС в Дніпропетровській області Світлана Куляба, керівництво Амур – Нижньодніпровської районної у місті Дніпрі ради, представники органу місцевого самоврядування.

Світлана Куляба привітала усіх присутніх з визначною подією для працівників служби та місцян і додала: «І ми, і наш світ знаходимося в постійному процесі вдосконалення. Сьогодні один з головних пріоритетів Державної Міграційної Служби Дніпропетровщини – покращення  сервісу обслуговування громадян при наданні адміністративних послуг. Адже адміністративні послуги слід розглядати як один із покажчиків рівня досконалості існуючої моделі взаємовідносин органів виконавчої влади з громадянами»

«Старт роботи міграційної служби Амур – Нижньодніпровського районного відділу у новому форматі –  це справді один з прикладів конструктивної співпраці на всіх рівнях влади.

Але найважливіше  –  це результат, який полягає в тому, що відтепер отримати якісні адміністративні послуги можна в зручних і комфортних умовах.

Нове приміщення Амур – Нижньодніпровського районного відділу у місті Дніпрі, в якому  максимально створені зручності для відвідувачів, цілком відповідає вимогам сьогодення» –  зазначив у своїй урочистій промові заступник голови АНД – райради Андрій Борисенко.

Святкове дійство продовжилося приємним сюрпризом для юнаків та дівчат. Вони урочисто отримали свої перші ID – картки. 

Після офіційної частини гості оглянули приміщення оцінюючи результат спільної наполегливої праці.

А розмістився відділ міграційної служби Амур – Нижньодніпровського у місті Дніпрі району за адресою : м. Дніпро, пр – т  Мануйлівський, 31 (будівля районної ради).

Головне управління ДМС у Дніпропетровській області