Львівські міграційники на тренінгу з управління проектами

Львівські міграційники на тренінгу з управління проектами

Львівські міграційники на тренінгу з управління проектами

Міжнародною організацією з міграції (МОМ) та Агенством ООН з питань міграції та Академією бізнесу (EY Academy of Business), які є міжнародним лідером із аудиту, оподаткування, супроводу угод і консультування, у конференц залі готелю «Алфавіто» у місті Києві, за підтримки управління міграцією та притулком в Україні (IMMIS), проведено тренінг з «Управління проектами» для представників Державної міграційної служби України.

Керівники Львівської міграційної служби, начальник Головного управління Лідія Котеляк та перший заступник начальника Іванна Іваночко, які пройшли інтенсивний курс з управління проектами, поділилися враженнями.

Розповіли, зокрема, що метою тренінгу є суттєве покращення ділового середовища в інтересах співробітників, суспільства в цілому та формування команди лідерів для надання якісних послуг.

Тренер бізнес-школи захоплююче розповідала про методологію управління ризиками проектів, створення унікальних продуктів та послуг, спрямованих на досягнення конкретних цілей з обмеженим терміном виконання.

В процесі тренінгу, керівники Львівської міграційної служби отримали практичні навики для використання знань, набутих під час тренінгу, які можуть активно застосовуватись та впроваджуватись безпосередньо в роботі територіального органу ДМС, у разі виникнення цікавих ідей.

Учасники подякували організаторам за переданий досвід та навички для застосування унікальних проектів на практиці.  

Головне управління ДМС у Львівській області