Робоча зустріч з питань змін на краще

Робоча зустріч з питань змін на краще

Робоча зустріч з питань змін на краще

Минулого тижня начальником Міграційної служби Львівщини Лідією Котеляк проведено нараду щодо особистого звіту керівників територіальних підрозділів,  яка відбулася в приміщенні ГУДМС України у Львівській області (далі – Головне Управління).

З метою покращення роботи Головного Управління пані Лідія доручила керівникам відділів посилити контроль за роботою підпорядкованих працівників, проаналізувати роботу в частині своєчасного реагування на звернення громадян, що зробить роботу нашої служби більш ефективною.

Начальник відділу організації діяльності та контролю якості надання адміністративних послуг Ярослав Сало звернув увагу на причини виникнення основних недоліків, в тому числі технічних.

Про затвердження основної структури Головного Управління та з інших кадрових питань проінформувала присутніх начальник відділу управління персоналом Людмила Малярська.

Завершуючи нараду, начальник Головного Управління Лідія Котеляк, проінформувала присутніх про зміни територіального устрою Львівської області, відповідно до яких відбуватиметься реформування Львівської ОДА та районних державних адміністрацій, внаслідок об’єднання районів області.

Головне управління ДМС у Львівській області