Перевірка роботи підпорядкованого територіального підрозділу

Перевірка роботи підпорядкованого територіального підрозділу

Перевірка роботи підпорядкованого територіального підрозділу

В останні роки в місті Попасна Луганської області успішно реалізуються проекти Державного фонду регіонального розвитку з відбудови місцевої інфраструктури. Нещодавно умови надання адміністративних послуг було суттєво покращено – Попаснянський РВ УДМС у Луганській області з травня цього року переїхав у нове приміщення за адресою: вул. Мічуріна, буд. 1а. Не зважаючи на завершення ремонтних робіт фасаду адміністративної будівлі, умови прийому громадян значно підвищилися.

14.08.2019 року керівниками Управління ДМС у Луганській області на новому службовому автомобілі Renault Megan здійснено перевірку Попаснянського районного відділу міграційної служби. Місто Попасна є прифронтовою зоною розташованою лише в 7 кілометрах від лінії розмежування та територіальний підрозділ один з найзатребуваніших по кількості звернення громадян з тимчасово непідконтрольних територій.

Уповноваженими співробітниками Управління продовж кількох годин спостерігалась організація роботи якості надання адміністративних послуг територіального підрозділу, а саме: визначення максимального часу очікування у черзі, надання консультацій на особистому прийомі громадян, оперативність і законність документування громадян паспортом громадянина України у формі картки та паспортом громадянина України для виїзду за кордон.

Територіальний підрозділ Міграційної служби незалежно від умов розташування повинен однаково доброзичливо ставитись до всіх споживачів адміністративних послуг. Не чекаючи у черзі громадяни можуть ознайомитись з інформаційними картками таких послуг на стенді підрозділу. Зауваження громадян завжди приймаються до уваги.

Управління ДМС у Луганській області