На Козятинщині відбувся виїзний прийом громадян

На Козятинщині відбувся виїзний прийом громадян

На Козятинщині відбувся виїзний прийом громадян

Заздалегідь у місцевих газетах та радіо Козятинського району було дано оголошення про здійснення виїзного прийому громадян керівництвом УДМС України у Вінницькій області.

Так, 15 серпня 2019 року керівництвом Управління, зокрема, заступником начальника відділу по роботі з іноземцями Олександром Дзируком, завідувачем сектору з питань громадянства Олександром Іноземцевим та завідувачем сектору стандартів роботи та контролю якості Сергієм Редидентом в приміщенні ЦНАПу  Козятинської міської ради відбувся прийом мешканців району. Працівниками Управління надавалися  консультації з питань набуття громадянства, документування паспортними документами, отримання дозволу на еміграцію тощо.

Найбільше громадян цікавили питання щодо документування паспортними документами тимчасово переміщених громадян з ОРДЛО та АР Крим, а також набуття громадянства України та отримання дозволу на імміграцію.

Жителі Козятина та Козятинського району подякували співробітникам Управління за надання кваліфікованих роз’яснень чинного законодавства та побажали проведення виїзних прийомів і в подальшому.

По завершенню прийому громадян, фахівцями Управління надано практичну та методичну  допомогу працівникам Козятинського районного відділу та працівникам ЦНАПу щодо застосування вимог чинного законодавства України у повсякденній роботі та надано вказівки і рекомендації щодо покращення службової діяльності.

Управління ДМС у Вінницькій області