УДМС у Луганській області переходить на складання електронних адміністративних протоколів

УДМС у Луганській області переходить на складання електронних адміністративних протоколів

УДМС у Луганській області переходить на складання  електронних адміністративних протоколів

Вже більше двох років УДМС у Луганській області здійснює свою діяльність через електронний документообіг. З 16 вересня 2019 року оформлення матеріалів адміністративного провадження в усіх територіальних органах та територіальних підрозділах УДМС у Луганській області буде здійснюватися виключно електронною підсистемою з управляння міграційними процесами.

16 серпня 2019 року керівниками Управління відділу по роботі з іноземцями та особами без громадянства серед співробітників територіальних підрозділів, які уповноважені здійснювати адміністративне провадження за лінією роботи протидії нелегальній міграції, було проведено заняття по експлуатації електронної підсистеми «Адміністративні протоколи». Для практичного відпрацювання проходження ідентифікації до занять було задіяно іноземних студентів Державного закладу «Луганський Державний медичний університет». Окрім практичного опрацювання керівництвом Управління роз’яснено правові підстави складання таких протоколів.

Напередодні співробітниками міграційної служби Луганщини спільно з територіальними підрозділами Національної поліції,  в районах та містах було проведено ряд профілактичних роз’яснювальних заходів щодо можливої адміністративної відповідальності громадян України, які запросили на територію України іноземців і осіб без громадянства в приватних справах і надали їм жилу площу, не забезпечуючи у встановленому порядку своєчасної реєстрації таких іноземців.

Управління ДМС у Луганській області