В Запоріжжі триває робота щодо забезпечення виконання рішень про примусове видворення

В Запоріжжі триває робота щодо забезпечення виконання рішень про примусове видворення

В Запоріжжі триває робота щодо забезпечення виконання рішень  про примусове видворення

Цими вихідними з Миколаївського та Чернігівського пунктів тимчасового перебування іноземців до аеропорту «Бориспіль» були супроводжені двоє порушників міграційного законодавства - громадяни Узбекистану та Грузії.

Зазначені іноземці у травні 2019 року, під час проведення операції «Мігрант», були поміщенні у ПТПІ.

Днями ще один неврегульований мігрант повернувся на батьківщину.  Громадянин Марокко, був виявлений працівниками міграційної служби у центрі Запоріжжя. Як з’ясувалося, колишній студент-медик не виконав рішення про примусове повернення, яке було прийнято стосовно нього у березні 2019 року. 15 серпня Орджонікідзевським судом прийнято рішення про його примусове видворення, а вже 17-го числа міграційники, через Міжнародний аеропорт Запоріжжя, супроводили порушника на літак до його країни походження.

Також, в цю п’ятницю працівниками міського відділу міграційної служби у Мелітополі був виявлений громадянин Грузії, який не мав при собі жодних документів та з 2018 року перебував в Україні незаконно. Наразі неврегульований мігрант поміщений до Чернігівського ПТПІ, а співробітниками служби проводиться робота стосовно його ідентифікації.

Управління ДМС у Запорізькій області