Сплатити адміністративний збір просто

Сплатити адміністративний збір просто

Сплатити адміністративний збір просто

Під час оформлення паспорта громадянина України або для виїзду за кордон один з документів, який необхідно подавати, – це документ про сплату адміністративного збору.

Наразі сплатити адміністративний збір за послуги, що надаються у підрозділах Управління Державної міграційної служби у Кіровоградській області не складає проблем.

Отримати необхідні платіжні реквізити для оформлення закордонного паспорта можна у підрозділі, до якого зручно звернутись, або на офіційному веб-сайті ДМС, обравши вподобаний для подальшого відвідування підрозділ Міграційної служби.

Трохи уважніше слід бути при отриманні платіжних реквізитів з оформлення ID-картки. Оформлення першого паспорта-картки (у разі обміну паспорта у формі книжки) здійснюється за зареєстрованим місцем проживання. Тому отримувати реквізити на цю послугу треба безпосередньо у районному підрозділі, де зареєстроване місце проживання, або шукати саме його на сайті ДМС. Важливо обрати правильно реквізити для оплати, адже вони  у кожному підрозділі різні.

А от сплатити адміністративний збір можна у будь-який зручний спосіб та не забути взяти із собою паперове підтвердження, коли звернетесь для отримання послуги.

Управління ДМС у Кіровоградській області