Перевірка діяльності Станично-Луганського РВ УДМС у Луганській області

Перевірка діяльності Станично-Луганського РВ УДМС у Луганській області

Перевірка діяльності Станично-Луганського РВ УДМС у Луганській області

Беручи до уваги звернення громадян щодо покращення роботи Станично-Луганського районного відділу УДМС у Луганській області, який є найбільш завантаженим враховуючи територію адміністративного обслуговування та документування громадян з тимчасово непідконтрольної території, керівництвом Управління проведено позапланову перевірку роботи підрозділу.

21.08.2019 року першим заступником начальника Управління Олександром Церковним відвідано підпорядкований територіальний підрозділ розташований за адресою: смт. Станиця Луганська, вул. Барбашова, 38.

Під час робочої бесіди начальник терпідрозділу Сергій  Цілуйко доповів про актуальні питання документування громадян з тимчасово непідконтрольної території та ставлення таких громадян до законних вимог документування відповідно до норм чинного законодавства України. Сергієм Цілуйко запропоновано ряд умов для покращення роботи Станично-Луганського РВ, не всі з яких, нажаль, є компетенцією Державної міграційної служби України.

Під час спілкування з посадовими особами Станично-Луганського РВ УДМС у Луганській області Олександром Церковним особу увагу було звернено на недопущення корупційних та пов’язаних з корупцією правопорушень під час виконання службових обов’язків співробітниками Станично-Луганського РВ УДМС у Луганській області, дотримання правил етичної поведінки державного службовця при спілкуванні з громадянами.

Організація службової діяльності Управління ДМС України в Луганській області спрямована на забезпечення законності під час оформлення документів, надання якісних адміністративних послуг населенню, створенню належних умов для прийому громадян та роботи посадових осіб. Кількість бажаючих оформити паспорта значно перевищує технічні можливості автоматизованих робочих місць і штатну численність підрозділу, визначену постановою Кабінету Міністрів України. Всі звернення та пропозиції враховуються керівництвом УДМС у Луганській області. В свою чергу, ми робимо все можливо для покращення якості надання адміністративних послуг за лінією роботи міграційної служби.

Нагадуємо, що на території Луганської області функціонують в штатному режимі ще 14 територіальних підрозділів УДМС у Луганській області, які в повному обсязі надають послуги за лінією роботи Міграційної служби: https://dmsu.gov.ua/luhansk/pidrozdily.html

Управління ДМС у Луганській області