Робоча зустріч з ЦНАП Рубіжанської міської ради

Робоча зустріч з ЦНАП Рубіжанської міської ради

Робоча зустріч з ЦНАП Рубіжанської міської ради

Співробітниками Рубіжанського МВ УДМС у Луганській області проведено робочу зустріч із адміністраторами ЦНАП загального відділу Рубіжанської міської ради.

Під час такої зустрічі співробітники обговорювали додержання вимог пункту 26 постанови КМУ від 02 березня  2016 року № 207 «Про затвердження Правил реєстрації місця проживання та Порядку передачі органами реєстрації інформації до Єдиного державного демографічного реєстру», посилання відповідальності та уважності працівників під час надання адміністративних послуг, недопущення посадовими особами псування бланків документів.

Нагадаємо, що ЦНАП є уповноваженим органом, що здійснює функції з  реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання/перебування фізичних осіб на території відповідної адміністративно-територіальної одиниці. Громадянин України, а також іноземець чи особа без громадянства, які постійно або тимчасово проживають в Україні, зобов’язані протягом 30 календарних днів після зняття з реєстрації місця проживання та прибуття до нового місця проживання зареєструвати своє місце проживання. За порушення строку реєстрації статтею 197 КУпАП передбачена адміністративна відповідальність.

Також на зустрічі державні службовці обговорили спільні  шляхи запровадження проекту під назвою «Е-малятко: 9 в 1». Даний проект передбачає спрощений комплекс адміністративних послуг, пов’язаних із народженням дитини за однією заявою матері в пологовому відділенні. Офісом реформи адміністративних послуг проводяться підготовчі заходи для реалізації цього проекту.

Управління ДМС у Луганській області