У Києві відбувся кущовий семінар для працівників ДМС і ЦНАП

У Києві відбувся кущовий семінар для працівників ДМС і ЦНАП

У Києві відбувся кущовий семінар для працівників ДМС і ЦНАП

На базі Центрального міжрегіонального управління ДМС у м. Києві та Київській області пройшов семінар, на якому фахівці міграційної служби і Центрів надання адміністративних послуг удосконалили свої знання, прослухавши цікаві та інформативні лекції .

Зокрема, під час зустрічі говорили про електронні сервіси ДМС та їх практичне використання, порядок оформлення документів для виїзду громадян України за кордон на постійне проживання, державну реєстрацію шлюбу та народження дитини, взаємодію територіальних органів ДРАЦС і територіальних органів ДМС України.

Окремо спікери зосередили увагу на проблемних питаннях, які виникають у ході прийняття Державною міграційною службою України та її територіальними органами рішень про заборону в’їзду в Україну іноземцям та особам без громадянства, а також про проблемні питання дотримання законодавства України при здійсненні ідентифікації особи для оформлення документів, що посвідчують особу.

Загалом захід був спрямований на покращення якості надання адміністративних послуг ДМС населенню. Важливим результатом таких зустрічей є обмін досвідом і знаннями, а також налагодження тісної взаємодії між державними органами для швидкого і зручного отримання послуг нашими громадянами та іноземцями.

Центральне міжрегіональне управління ДМС у м. Києві та Київській області