Без паспорта, як без рук

Без паспорта, як без рук

Без паспорта, як без рук

Історія про чоловіка Львівщини, який вийшовши з місць позбавлення волі зрозумів, що не має можливості офіційно працевлаштуватись.

На Львівщині спеціалісти Городоцького відділу Державної міграційної служби, за фінансової підтримки представників Благодійної організації  FREE ZONE, спільно з працівниками Городоцього районного сектору філії Центру пробації у Львівській області, з метою реалізації конституційного права людини на працю,  документували  паспортом  громадянина України нового зразка у формі ID картки чоловіка, який за обставинами життя не зміг вчасно звернутися для отримання основного документу.

Працівники різних служб брали активну участь та усіма засобами посприяли у виготовленні основного документу життя. 

«Без паспорта, як без рук» - сказав, вдячний чоловік, отримавши паспорт. Адже, не залишений із проблемами наодинці, отримав змогу працевлаштуватися та отримувати засоби для проживання.

Головне управління ДМС України у Львівській області нагадує, що наша служба є суб’єктом надання адміністративних послуг, за допомогою якої, у найкоротші терміни можна скористатись послугою виготовлення паспорта громадянина України у формі ID-картки,  паспорта  громадянина України для виїзду за кордон, внесення зміни до ID-картки при зміні місця реєстрації, вклеювання фотографії у паспорт у формі книжки при досягненні 25- та 45-річного віку тощо, відвідавши територіальні підрозділи міста Львова та області Міграційної служби Львівщини.

Всю необхідну інформацію, в тому числі адреси та графік роботи територіальних підрозділів, можна знайти на офіційній сторінці ГУДМС України у Львівській області та на сторінці facebook Міграційної служби Львівської області.

Під час проведення заходу з оформлення документу вищезазначені установи домовились про взаємодію у частині допомоги клієнтам пробації.

Головне управління ДМС у Львівській області