УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

В Чернівцях поминали загиблих героїв України

В Чернівцях поминали загиблих героїв України

В Чернівцях поминали загиблих героїв України

Керівництво та працівники Управління ДМС у Чернівецькій області взяли участь у меморіальних заходах до Дня пам’яті захисників України, які загинули за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність держави.

На згадку про загиблих 29 серпня 2014 року під Іловайськом українських  вояків відбулася панахида у храмі святої Параскеви Сербської, яку відслужив митрополит Чернівецький та Буковинський Данило.

Загиблих захисників України новітньої доби згадували також під час молебню, що відбувся на Центральному кладовищі Чернівців за участі священників різних конфесій.

Т.в.о. начальника Управління Віктор Пислар, заступник начальника Управління Валерій Попов, працівники обласного апарату та Чернівецького МВ УДМС у Чернівецькій області запалили лампадки та поклали квіти до могил буковинських героїв на Алеї Слави.

Також сьогодні ввечері на Центральній площі Чернівців буде оголошено хвилину мовчання та відбудеться спільний молебень за загиблими захисниками України, в якому зможуть взяти участь всі небайдужі городяни.

Управління ДМС у Чернівецькій області