Працівники Міграційної служби Вінниччини прийняли участь у відзначаенні Дня пам’яті захисників…

Працівники Міграційної служби Вінниччини прийняли участь у відзначаенні Дня пам’яті захисників України, які загинули у боротьбі за незалежність, суверенітет та її територіальну цілісність

Працівники Міграційної служби Вінниччини прийняли участь у відзначаенні  Дня пам’яті захисників України, які загинули у боротьбі за незалежність, суверенітет та її територіальну цілісність

Саме 29 серпня в Іловайському котлі держава втратила найбільше бійців за весь час війни на Донбасі.

На Європейській площі м.Вінниці відбувся мітинг-реквієм та покладання квітів до Меморіалу Слави, пам’ятного знаку Небесній Сотні та Героям АТО/ООС.

Учасниками заходу стали батьки загиблих воїнів АТО/ООС, ветерани Другої світової війни 1939-1945 рр, діти війни, учасники антитерористичної операції та ООС,  ветерани Афганської війни, представники релігійних конфесій, колективів, політичних формувань, громадських організацій, мешканці міста Вінниці та області.

Також, участь у заходах взяв заступник начальник УДМС України у Вінницькій області Володимир Кушнір та співробітники міграційної служби. 

День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, встановлено Указом Глави держави від 23 серпня №621/2019.  Відтепер пам’ятну дату відзначатимуть щороку 29 серпня.

Управління ДМС у Вінницькій області