На Донеччині відбулась оперативна нарада для працівників міграційної служби та Центрів надання…

На Донеччині відбулась оперативна нарада для працівників міграційної служби та Центрів надання адміністративних послуг

На Донеччині відбулась оперативна нарада для працівників міграційної служби та Центрів надання адміністративних послуг

29 серпня в Головному управлінні ДМС України в Донецькій області  проведено оперативну нараду щодо виконання вимог Договору доручення на часткову обробку  персональних  даних, надання уповноваженим  суб’єктам доступу до інформації Єдиного державного демографічного реєстру,  в частині забезпечення повноти відшкодування  коштів за зіпсовані (браковані) бланки персоналізованих документів з вини уповноважених суб’єктів ЦНАП.

Зазначимо, що тісна співпраця між міграційною службою області та ЦНАПами – запорука якісного надання адміністративних послуг суб’єктам звернення у сфері міграції.

Зокрема, під час роботи спікери зосередили свою увагу на проблемних питаннях, які виникають у процесі надання адміністративних послуг міграційною службою та ЦНАПами та окреслили подальші кроки взаємодії, а саме:

  • посилення відповідальності та уважності працівників уповноважених суб’єктів за надання адміністративних послуг;
  • проведення роз’яснювальної роботи для працівників уповноважених суб’єктів щодо недопущення псування бланків документів;
  • доведення до відома працівників уповноважених суб’єктів щодо негайного та своєчасного відшкодування коштів за зіпсовані бланки документів.

Загалом захід був спрямований на покращення якості надання адміністративних послуг суб’єктам звернення територіальними та структурними підрозділами міграційної служби. Важливим результатом таких зустрічей є обмін досвідом і знаннями, а також налагодження тісної взаємодії між державними органами для швидкого та зручного надання адміністративних послуг населенню Донецького регіону.

Головне управління ДМС у Донецькій області