Серпень позаду: у Міграційній службі Черкащини підвели підсумки

Серпень позаду: у Міграційній службі Черкащини підвели підсумки

Серпень позаду: у Міграційній службі Черкащини підвели підсумки

Результати роботи за серпень підсумували на нараді в УДМС України в Черкаській області за участі керівників структурних та територіальних підрозділів Управління.

На нараді, зокрема, розглянули питання організації роботи під час здійснення прийому документів з оформлення дозволу на імміграцію та продовженні строку перебування іноземців та осіб без громадянства на території України; питання у сфері реєстрації місця проживання; результати роботи за напрямом протидії нелегальній міграції; стан інформаційно-роз’яснювальної роботи з громадськістю та ЗМІ; здійснення моніторингу оцінювання результатів службової діяльності державних службовців тощо. Окремо зупинилися на результатах аналізу навантаження на одного працівника в УДМС України в Черкаській області з 6 місяців 2019 року, зробленого сектором стандартів роботи та контролю якості.

Залучені в якості доповідачів і керівники трьох територіальних підрозділів. Тема одна: оформлення паспорта громадянина України. А от підстави та умови отримання адмінпослуги – різні. Практичним досвідом ділилися охоче, адже кожному у нагоді стане напрацьований алгоритм дій.

Завершили нараду неочікувано та приємно: нагородили відомчими відзнаками ДМС за сумлінне виконання службових обов’язків трьох працівників Управління ДМС України в Черкаській області.

Управління ДМС у Черкаській області