УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Під час робочої наради з керівниками структурних та територіальних підрозділів Управління міграційної…

Під час робочої наради з керівниками структурних та територіальних підрозділів Управління міграційної служби Запорізької області

Під час робочої наради з керівниками структурних та територіальних  підрозділів Управління міграційної служби Запорізької області

Дотримання державними службовцями робочої етики обговорили сьогодні під час робочої наради з керівниками структурних та територіальних  підрозділів Управління міграційної служби Запорізької області.

Начальник УДМС області Олександр Харіна наголосив на обов’язковому дотриманні працівниками етичних норм та нагадав, що робота працівників з громадянами має бути професійна та спрямована на максимально якісний результат.

Під час наради також були розглянуті питання діяльності служби з питань громадянства України; організація роботи відділів у справах іноземців та осіб без громадянства і запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення.

Присутнім були доведені вимоги до видачі довідки відповідно до постанови КМУ від 05.06.2019 № 474 «Про внесення змін до Порядку в`їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї» та повідомлено про хід організації виконання постанови Кабінету Міністрів України від 10.07.2019 № 691 «Про реалізацію експериментального проекту щодо створення сприятливих умов для реалізації прав дитини».

Наприкінці наради приділили увагу заходам щодо профілактики корупційних та пов’язаних з корупцією правопорушень серед персоналу служби.

Управління ДМС у Запорізькій області