Конкурс на заміщення вакантної посади держслужбовця відбувся у Житомирі

Конкурс на заміщення вакантної посади держслужбовця відбувся у Житомирі

Конкурс на заміщення вакантної посади держслужбовця відбувся  у Житомирі

5 вересня цього року в Управлінні ДМС України в Житомирській області проведений конкурс на заміщення вакантної посади державної служби категорії «В» - головного спеціаліста Лугинського районного сектору УДМС.

Проведенню конкурсу передувало відповідне оголошення на сайті Національного агентства з питань державної служби в Україні в розділі «Вакансії» 14 серпня поточного року. Після оформлення відповідних документів бажання брати участь у конкурсі виявили двоє жителів області.   

Учасники конкурсу пройшли відповідне електронне тестування на знання Конституції України, Законів України «Про державну службу» та «Про запобігання корупції», законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень вказаної посади держслужбовця, результати тестувань представлені конкурсній комісії для проведення співбесіди.

Переможець за результатами тестувань та співбесіди конкурсною комісією рекомендований для призначення на вакантну посаду головного спеціаліста Лугинського районного сектору згідно штатного розпису УДМС.

Управління ДМС у Житомирській області