У спілкуванні народжується істина

У спілкуванні народжується істина

У спілкуванні народжується істина

На розширеній нараді з керівниками територіальних підрозділів міграційної служби Тернопільщини підбили підсумки роботи за 8 місяців і визначили пріоритетні завдання на останній квартал цього року.

Із вступним словом виступив начальник Управління Ярослав Давибіда. Він проаналізував якість організації роботи в територіальних підрозділах та окреслив завдання для подальшого вдосконалення їхньої діяльності.

Перший заступник начальника Управління Іван Чубатий відмітив, що спостерігається стабільний попит на оформлення біометричних документів, які посвідчують особу. Так, впродовж 8 місяців підрозділи міграційної служби області оформили майже 30 тис ID-карток і більше 88 тис. паспортів для виїзду за кордон.

Про стан реалізації законодавства України про правовий статус іноземців та осіб без громадянства та проблемні питання, які виникають по даному напрямку діяльності, поінформувала заступник начальника Управління Тетяна Лобач.

Також на нараді піднімались питання дотримання стандартів операційних процедур під час надання адміністративних послуг громадянам, виконавська дисципліна в підрозділах і дотримання антикорупційного законодавства.

Управління ДМС у Тернопільській області