У незаконного мігранта виявили ознаки підробки у паспорті

У незаконного мігранта виявили ознаки підробки у паспорті

У незаконного мігранта виявили ознаки підробки у паспорті

У Києві затримали 12 неврегульованих мігрантів, один з яких потрапив в Україну поза пунктами пропуску через державний кордон.

Під час відпрацювання Дарницького району столиці працівниками Центрального міжрегіонального управління ДМС у м. Києві та Київській області було виявлено 12 іноземців, які перебувають на території України з порушенням міграційного законодавства. Неврегульованими мігрантами виявилися громадяни Туреччини, Азербайджану, Таджикистану і Узбекистану.

Під час перевірки документів у паспорті громадянина Туреччини виявили ознаки підробки штампу про перетин державного кордону. Імовірно, чоловік потрапив до України незаконним шляхом поза пунктами пропуску.

На 12-ох правопорушників склали адміністративні протоколи за ст. 203 КУпАП «Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України». Відносно 4 осіб прийнято рішення про примусове повернення в країну походження, ще 5-ом скорочено терміни тимчасового перебування в Україні. Про факт підроблення документів працівники Міграційної служби сповістили поліцейських, дана подія була внесена до ЄРДР і розпочалося досудове розслідування.

Центральне міжрегіональне управління ДМС у м. Києві та Київській області