Порушників міграційного законодавства помістили в Чернігівський ПТПІ

Порушників міграційного законодавства помістили в Чернігівський ПТПІ

Порушників міграційного законодавства помістили в Чернігівський ПТПІ

Головне управління ДМС України в Донецькій області активно продовжує роботу з виявлення порушників міграційного законодавства на території Донецької області.

Так, під час здійснення повсякденної службової діяльності та виконання обов’язків у сфері протидії нелегальній міграції працівниками територіальних підрозділів міграційної служби спільно з поліцією області було виявлено 7 іноземних громадян (з них: 3 – громадян Таджикистану, 2 – громадян Узбекистану, 1 – громадянин Азербайджану, 1 – громадянин Російської Федерації). Встановлено, що вони всі є порушниками міграційного законодавства та в зазначений термін не виконали рішення про примусове повернення.

Виконуючи судові рішення про примусове видворення за межі України, усіх сімох іноземців було поміщено до Чернігівського пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають в Україні.

Крім того, працівниками відділу організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення УСІОБГ ГУДМС України в Донецькій області за участі співробітників ГУНП в Донецькій області здійснено процедуру видворення за межі України громадянина Російської Федерації, через КПП «Сеньківка» в Чернігівській області.

Головне управління ДМС у Донецькій області