Не паперові протоколи, а електронні: запорізькі міграційники вчилися працювати в новій підсистемі…

Не паперові протоколи, а електронні: запорізькі міграційники вчилися працювати в новій підсистемі «Адміністративні правопорушення»

Не паперові протоколи, а електронні: запорізькі міграційники вчилися працювати в новій підсистемі «Адміністративні правопорушення»

#впроваджуємо_інновації  

Відтепер складання протоколів про адміністративні правопорушення та оформлення інших матеріалів, розгляд яких відноситься до компетенції ДМС, стало зручнішим та оперативнішим завдяки введенню в дію спеціального програмного забезпечення підсистеми «Адміністративні правопорушення» ЄІАС УМП.

Працювати з новим програмним забезпеченням спеціалісти територіальних підрозділів служби області, відповідальні за напрямок роботи протидії нелегальній міграції, вчилися сьогодні на тренінгу, організованому відділом організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії Управління.

Завдяки тому, що адміністративні протоколи будуть складатися одразу в електронному вигляді - база ЄІАС УМП буде значно оперативніше поповнюватися біометричними даними іноземців, які порушили міграційне законодавство. Це нововведення,  у разі вчинення особою повторного правопорушення, значно пришвидшить її ідентифікацію.

Здійснювати оформлення матеріалів адміністративного провадження у новій системі міграційники почнуть вже на наступному тижні.

Окрім презентації та практичних занять усі учасники тренінгу отримали керівництво користувача підсистеми «Адміністративні правопорушення» для вивчення та подальшого використання в роботі.

Управління ДМС у Запорізькій області