Робота Львівських міграційників завжди під контролем

Робота Львівських міграційників завжди під контролем

Робота Львівських міграційників завжди під контролем

З метою покращення якості надання адміністративних послуг та ознайомлення із розглядом основних питань розширеного засідання колегії Міністерства внутрішніх справ з питань підведення підсумків роботи та обговорення результатів й пріоритетних завдань діяльності органів системи МВС, начальник Міграційної служби Львівщини Лідії Котеляк провела робочу нараду з керівниками ГУ ДМС України у Львівській області.

Пані Лідія вказала на недоліки, які виявлені, під час перевірки територіальних підрозділів, доручила керівникам відділів посилити контроль за роботою підпорядкованих працівників, проаналізувати роботу в частині своєчасного реагування на звернення громадян для надання якісних та професійних послуг.

В процесі наради очільник ГУДМС у Львівській області представила начальника міського Управління Львівської міграційної служби Юлію Заплітну.

З окремих питань організації діяльності Головного Управління, з метою зручності оформлення документів та уникнення помилок при заповненні реквізитів в призначенні платежу суб’єктами звернень, повідомила начальник відділу бухгалтерської служби, фінансування та звітності – головний бухгалтер Олена Гедеон.

На завершення наради, для подальшого покращення надання послуг громадянам та роботи Головного управління ДМС у Львівській області в цілому керівниками територіальних підрозділів внесено пропозиції, які одразу ж взяті до уваги та під контроль керівника Головного управління ГУ ДМС України у Львівській області.

Головне управління ДМС у Львівській області