В Управлінні ДМС України у Житомирській області призначено нового керівника

В Управлінні ДМС України у Житомирській області призначено нового керівника

В Управлінні ДМС України у Житомирській області призначено нового керівника

Відповідно наказу Державної міграційної служби України в Управлінні ДМС України у Житомирській області з 16 вересня 2019 року призначено нового керівника – Федорчука Анатолія Адамовича, який до цього працював на посаді першого заступника начальника Управління - начальник відділу у справах іноземців, осіб без громадянства УДМС.

Федорчук А.А. народився 7 лютого 1968 року в с. Стрільськ Сарненського району Рівненської області.

За освітою юрист та інженер-меліоратор. У 1994 році закінчив Український інститут інженерів водного господарства, за спеціальністю - гідромеліорація,  а в 2007 році - Київський національний університет внутрішніх справ, за спеціальністю - правознавство.

Має майже 27 років стажу державної служби та 4 ранг державного службовця.

Трудову діяльність розпочав з СПТУ № 11 м. Рівне. З 1986 по 1988 - служба в Збройних Силах. Після завершення навчання в Українському інституті інженерів водного господарства у 1994 році розпочав службу в органах внутрішніх справ на посаді дільничного інспектора міліції відділення дільничних інспекторів міліції Житомирського районного відділу УМВС України у Житомирській області. З вересня 1994 по листопад 2007 років працював на посадах інспекторського та начальницького складу районного відділу внутрішніх справ та УМВС.

У серпні 2012 року призначений на посаду заступника начальника Управління - начальника відділу міграційної роботи Управління ДМС України у Житомирській області, а з вересня 2013 року – на посаді першого заступника начальника УДМС.

Управління ДМС у Житомирській області