На Київщині впроваджено автоматизований облік адмінправопорушень

На Київщині впроваджено автоматизований облік адмінправопорушень

На Київщині впроваджено автоматизований облік адмінправопорушень

На зміну паперовим протоколам прийшла електронна система, до якої вносяться біометричні дані усіх порушників міграційного законодавства для їх швидкої ідентифікації в майбутньому.

З 16 вересня, тобто від сьогодні, по всій Україні оформлення матеріалів відносно іноземців, осіб без громадянства та громадян України за порушення міграційного законодавства здійснюється не у паперовому вигляді, а електронно.

На базі інформаційної підсистеми «Адміністративні правопорушення» ЄІАС УМП формуються матеріали адміністративного провадження (протоколу про адміністративне правопорушення, протоколу про адміністративне затримання, постанови про накладення адміністративного стягнення тощо).

В усіх територіальних підрозділах Центрального міжрегіонального управління ДМС у м. Києві та Київській області успішно запроваджено роботу нового програмного забезпечення. Відтак оформлення матеріалів, розгляд яких відноситься до компетенції ДМС, сьогодні вже відбувалося по-новому.

До системи вносять інформацію про скоєне адмінправопорушення, персональні дані правопорушників та їх біометричні дані. Таким чином формується електронна база іноземців та осіб без громадянства, які порушили міграційне законодавство. Це значно пришвидшить ідентифікацію особи  у разі вчинення нею повторного правопорушення.

Центральне міжрегіональне управління ДМС у м. Києві та Київській області