Свіжий ковток повітря для управлінських навиків

Свіжий ковток повітря для управлінських навиків

Свіжий ковток повітря для управлінських навиків

10-12 вересня 2019 року перший заступник начальника Львівської міграційної служби Іванна Іваночко взяла участь у загальній короткостроковій програмі «Тренінг управлінської комунікативної компетентності», проведення якого відбулося на базі Української школи урядування для начальників ГУДМС, УДМС в областях, ЦМУ ДМС у м. Києві та Київській області у мальовничому селищі міського типу Козин, що на Київщині. 

Пані Іванна поділилися враженнями і розповіла про цікаві заняття, метою яких є формування та прийняття ефективних управлінських рішень, сталої команди фахівців, які здатні працювати в умовах різнопланової внутрішньо групової структури, із різною кількістю людей  та різної складності завданнями.

«Два дні навчання пройшли на одному подиху, активно та насичено, адже під керуванням тренера проекту, Зої Олександрівни, учасники вирішували групові вправи,  моделювали аспекти аналізу та ситуації, які виникають на практиці. Синхронною роботою команди є створення єдиних підходів та бачення результатів діяльності та шляхів їх досягнення» - повідомила Іванна Іваночко.

Такі тренінги є свіжим ковтком повітря і дають змогу переоцінити роботу керівника та покращити управлінські навики.

Головне управління ДМС у Львівській області